Ha hatékonyan dolgozol, eredményesebb leszel! - 5 billion - SunMoney

Ha hatékonyan dolgozol, eredményesebb leszel!

Miért érdemes csatlakozni,

avagy miben vagyunk mások a többi network marketing cégnél.

A SunMoney az első olyan network marketing cég, amely egyszerre környezettudatos üzlet, amely egyben pénzkereseti lehetőséget biztosít abban az esetben is, ha valaki nem szeretne hálózatot építeni. A SunMoneyban ugyanis a termék folyamatosan létrehoz egy újabb terméket, nevezetesen a - már 2 €-tól megvásárolható - napelem folyamatosan, 25 éven gyártói garanciával(!) keresztül áramot termel. A napelem a vásárlási értékének évente 8-14%-át termeli meg értékesíthető villamos áram formájában. Ez a megtermelt villamos áram még így is általában olcsóbban kerül értékesítésre, mint amennyiért a piac egyéb szereplőitől beszerezhető volna, így a cégek komoly versenyben állnak az általunk megtermelt áram megvásárlásáért.

A SunMoney tehát cégek tömegeit képes ellátni megújuló energiaforrásból - napelemből - származó villamos árammal, ráadásul biztos forrásból. A napelemekben ugyanis nincs forgó, kopó alkatrész, és a rendszer 25 éven át bizonyosan termelőképes.

Aki tehát hozzánk csatlakozik, a jövőt választja, és jó helyre költi el a pénzét...miért is? Mert biztosan több pénzt kap mint amennyiért napelemet vásárolt.

SunMoney hálózat éptés

A hálózatépítés révén pedig bárki elérheti a valós passzív jövedelmet is. Ugyanis a SunMoneyban nem csak papolunk a passzív jövedelemről. Nálunk akár mások napelemei által megtermelt villamos áramból is részesedhetsz.

Ne feledd, a SunMoney az első olyan network marketing, amely környezetbarát, és valódi passzív jövedelmet biztosít! Érdekelnek a részletek? Kérd e-mailben a megoldásunkat!

SZABAD AKARSZ LENNI VAGY A SÁRGA CSEKKEK RABJA? - SunMoney, a közös megoldás